dissabte, 24 d’octubre del 2009

gestió / comunicació - pràctica multimèdia / el regal de la comunicació


PRÀCTICA MULTIMÈDIA SOBRE

EL REGAL DE LA COMUNICACIÓ




La proposta que va venir, en aquest cas, de l'assignatura de Gestió de la informació i TIC consisteix en combinar 3 programes que hem treballat a classe: Audacity, GIMP i Movie Maker.

Amb l'Audacity haurem de gravar amb la nostra pròpia veu un text que haguem treballat a l'altre assignatura modular de Comunicació oral, escrita i digital.

Amb el GIMP treballarem les imatges que triem per acompanyar el so. Jo el que he fet ha sigut calcular la mitjana de totes les mides de les fotos que he utilitzat. Tant d'amplada com d'alçada, el resultat ha sigut, respectivament, el següent: 478 x 402. A continuació he passat totes les imatges per aquest filtre/patró perquè quedéssin més o menys del mateix tamany.

Finalment, amb el Movie Maker, unirem les dues parts: so i imatge en un sol vídeo.

El text que he escollit ha estat el de Sebastià Serrano: El regal de la comunicació.

Crec que ha sigut una pràctica molt profitosa. No només perquè s'utilitzen 3 programes en una sola pràctica, sinó també perquè relaciona les dues assignatures modulars.

REFERÈNCIA BIBLIOGRÀFICA

SERRANO, S. (2003). El regal de la comunicació. Barcelona. Ed.: Ara Llibres.


2 comentaris:

  1. Isaak ha estat molt interessant el teu treball, has llegit molt bé, i les pauses i les entonacions han estat molt correctes.
    Felicitats!!

    ResponElimina
  2. estic d'acord amb la Marina.

    fantàstic!

    ResponElimina